Com comprar - Drap de neteja
  + 34 93 384 10 79
Rubbermaid
Protecció i Seg.
Absorbents
Multiús
Servitrapo ofereix una solució ideal per netejar i polir per a qualsevol tipus de
superfície.
Tovalloletes abrasives resistent als dissolvents.
La capacitat d'absorció és molt alta i no desprenen pelusses.
És un excel·lent substitut dels draps de neteja de cotó, generant menys
residus a causa del seu micro-pes.
Molt indicat per a neteja de vidres per la seva gran absorció.
Pot ser utilitzat en fabriques, tallers mecànics i de planxa (no ratllen la
xapa), així com aplicacions d'ús domèstic per a la neteja de vidre, metalls,
plàstics, fusta, ceràmica, mans brutes, etc ...
Absorbeix tot tipus de líquids, com oli, aigua i emulsions.
Paràmetres del producte
Dimensions: 40 cm Ample x 380 m Llarg 
Pes: 5.3 kgCom comprar

PROCÉS DE COMPRA.

4.0 Impostos dels productes

Els preus de la web NO porten inclòs l'IVA, corresponent a totes les comandes per a Península, Balears i tots els països de la Unió Europea.

Les comandes a Canàries, Ceuta i Melilla es facturaran sense IVA. Un cop registrat com a usuari, els residents en aquestes regions podran veure tots els preus sense IVA.

Les comandes a països que no pertanyen a la Unió Europea es facturaran sense IVA. Un cop registrat com a usuari, els residents en aquestes regions podran veure tots els preus sense IVA.

4.1 Com trobar i seleccionar productes?

Esculli la categoria dins de la pàgina de la botiga així com el producte que li interessa, feu clic en el producte buscat i accedirà fàcilment a ell.

Per seleccionar el producte només cal fer clic a cada un i prémer "afegir al carro de la compra".

Igualment pot buscar els productes ordenats per marques o directament a través del cercador de productes.


  4.2 Com faig servir el carro de la compra?

Tots els productes que hagi escollit es mostren en el carret de compres. Es pot accedir a aquest des de qualsevol lloc de la pàgina. Es pot afegir i treure articles seleccionats. Quan vulgui acabar la seva compra, ha d'anar a FINALITZAR COMPRA.


4.3 Com faig la compra?

Per realitzar la teva compra hauràs d'estar identificat com a usuari. En el cas que no ho hagis fet prèviament a la sessió, hauràs realitzar abans de finalitzar la teva compra.


4.4 Registre i identificació.

Si és la primera vegada que compra amb nosaltres haurà de registrar per primera vegada omplint un formulari de registre on li demanarem dades personals seus. Haurà d'acceptar la Política de privacitat de servitrapo.com.

Un cop registrat, identifiqueu amb la seva adreça de correu electrònic i la contrasenya perquè recuperem les seves dades.


4.5 Es pot confirmar i comprovar la comanda?

Per comprovar que totes les dades de la compra han estat correctes, després de la realització de la compra t'apareixerà una pàgina amb tota la informació dels productes comprats, forma de pagament i dades de l'enviament. Si tot és correcte, ha d'accedir a "fer comanda" i així arribarà al final de la compra.

Li apareixerà un justificant de compra, nosaltres li enviarem un comprovant de la compra per correu electrònic i així tindrà un justificant de la factura, obtenint d'aquesta manera, una garantia que la compra s'ha fet amb tota normalitat.


4.6 Quan estarà a punt la meva comanda?

Per preparar la seva comanda sempre li demanarem que ens deixi un marge d'un dia laborable. És a dir, si ens ho demana ara, ho tindrem llest demà el més aviat possible (excepte diumenges i festius).

En el moment en què la seva comanda estigui llest per a l'enviament o recollida en la farmàcia rebrà un correu electrònic nostre de confirmació.

Si el producte que ens demana estigués esgotat i no ho poguéssim aconseguir al mateix preu, ens posaríem en contacte amb vostè mitjançant correu electrònic per oferir alternatives.


4.7 Com m'ho porten a casa? Ho puc recollir jo a les vostres instal·lacions?

Servitrapo li enviarà els seus productes mitjançant empresa de missatgeria.

Hi ha la possibilitat de recollir-en els nostres magatzems, previ avís.