Compres, Enviaments i devolucions - Drap de neteja
  + 34 93 384 10 79
Rubbermaid
Protecció i Seg.
Absorbents
Multiús
Servitrapo ofereix una solució ideal per netejar i polir per a qualsevol tipus de
superfície.
Tovalloletes abrasives resistent als dissolvents.
La capacitat d'absorció és molt alta i no desprenen pelusses.
És un excel·lent substitut dels draps de neteja de cotó, generant menys
residus a causa del seu micro-pes.
Molt indicat per a neteja de vidres per la seva gran absorció.
Pot ser utilitzat en fabriques, tallers mecànics i de planxa (no ratllen la
xapa), així com aplicacions d'ús domèstic per a la neteja de vidre, metalls,
plàstics, fusta, ceràmica, mans brutes, etc ...
Absorbeix tot tipus de líquids, com oli, aigua i emulsions.
Paràmetres del producte
Dimensions: 40 cm Ample x 380 m Llarg 
Pes: 5.3 kgCompres, Enviaments i devolucions

SI US PLAU, LLEGIU DETINGUDAMENT LES PRESENTS CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ. L'ÚS DELS SERVEIS BAIX DESCRITS implicarà, PER LA SEVA BANDA, L'ACCEPTACIÓ PRÈVIA, EXPRESSA I SENSE EXCEPCIONS DE LA TOTALITAT DELS TERMES I CONDICIONS AQUÍ PREVISTOS.

SI VD. NO ESTÀ D'ACORD AMB LES PRESENTS CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ, NO FACI ÚS DELS SERVEIS.

LES PRESENTS CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ FORMEN PART INTEGRANT DE L'AVÍS LEGAL DEL LLOC WEB WWW.SERVITRAPO.COM


1. TITULARITAT DEL LLOC WEB

El lloc web www.servitrapo.com és titularitat de Servitrapo Industrial Segura, SL, amb domicili al carrer Quevedo nº 62, 08914 Badalona, Barcelona (Espanya), i amb CIF ESB-65.702.284.

La utilització de www.servitrapo.com atribueix la condició d'usuari del Portal i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per servitrapo.com el moment mateix en què el usuari accedeixi al Portal.

En conseqüència, l'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el Portal, ja que aquell pot patir modificacions. El portal www.servitrapo.com es reserva el dret de modificar les condicions d'ús del lloc web i és obligació de l'usuari revisar periòdicament les presents condicions.

2. OBJECTE

El present lloc web té com a objecte la posada a disposició d'articles on-line per a la venda destinada a professionals, empreses, institucions, hotels, hostaleria, col·lectivitats, distribuïdors ....

3. MAJORS D'EDAT

L'accés a la botiga online està restringit a majors de 18 anys.

4. PROCÉS DE COMPRA.

4.0 Impostos dels productes

Els preus de la web NO porten inclòs l'IVA, corresponent a totes les comandes per a Península, Balears i tots els països de la Unió Europea.

Les comandes a Canàries, Ceuta i Melilla es facturaran sense IVA. Un cop registrat com a usuari, els residents en aquestes regions podran veure tots els preus sense IVA.

Les comandes a països que no pertanyen a la Unió Europea es facturaran sense IVA. Un cop registrat com a usuari, els residents en aquestes regions podran veure tots els preus sense IVA.

4.1 Com trobar i seleccionar productes?

Esculli la categoria dins de la pàgina de la botiga així com el producte que li interessa, feu clic en el producte buscat i accedirà fàcilment a ell.

Per seleccionar el producte només cal fer clic a cada un i prémer "afegir al carro de la compra".

Igualment pot buscar els productes ordenats per marques o directament a través del cercador de productes.


  4.2 Com faig servir el carro de la compra?

Tots els productes que hagi escollit es mostren en el carret de compres. Es pot accedir a aquest des de qualsevol lloc de la pàgina. Es pot afegir i treure articles seleccionats. Quan vulgui acabar la seva compra, ha d'anar a FINALITZAR COMPRA.


4.3 Com faig la compra?

Per realitzar la teva compra hauràs d'estar identificat com a usuari. En el cas que no ho hagis fet prèviament a la sessió, hauràs realitzar abans de finalitzar la teva compra.


4.4 Registre i identificació.

Si és la primera vegada que compra amb nosaltres haurà de registrar per primera vegada omplint un formulari de registre on li demanarem dades personals seus. Haurà d'acceptar la Política de privacitat de servitrapo.com.

Un cop registrat, identifiqueu amb la seva adreça de correu electrònic i la contrasenya perquè recuperem les seves dades.


4.5 Es pot confirmar i comprovar la comanda?

Per comprovar que totes les dades de la compra han estat correctes, després de la realització de la compra t'apareixerà una pàgina amb tota la informació dels productes comprats, forma de pagament i dades de l'enviament. Si tot és correcte, ha d'accedir a "fer comanda" i així arribarà al final de la compra.

Li apareixerà un justificant de compra, nosaltres li enviarem un comprovant de la compra per correu electrònic i així tindrà un justificant de la factura, obtenint d'aquesta manera, una garantia que la compra s'ha fet amb tota normalitat.


4.6 Quan estarà a punt la meva comanda?

Per preparar la seva comanda sempre li demanarem que ens deixi un marge d'un dia laborable. És a dir, si ens ho demana ara, ho tindrem llest demà el més aviat possible (excepte diumenges i festius).

En el moment en què la seva comanda estigui llest per a l'enviament o recollida en la farmàcia rebrà un correu electrònic nostre de confirmació.

Si el producte que ens demana estigués esgotat i no ho poguéssim aconseguir al mateix preu, ens posaríem en contacte amb vostè mitjançant correu electrònic per oferir alternatives.


4.7 Com m'ho porten a casa? Ho puc recollir jo a les vostres instal·lacions?

Servitrapo li enviarà els seus productes mitjançant empresa de missatgeria.

Hi ha la possibilitat de recollir-en els nostres magatzems, previ avís.


4.8 Preus i costos d'enviament.

Tots els preus dels nostres productes No porten inclosos els impostos, en finalitzar la compra visualitza l'IVA en el total de la factura.

El transport l'ha de pagar a part, al final de la seva compra i d'acord amb les tarifes següents:

   
Enviaments a Espanya.
DETALL DE PREUS PER QUILOS i ZONES FINS DESTÍ4.9 Com pago la meva compra?

Tots els pagaments es realitzaran en euros. Podrà pagar-nos mitjançant la forma de pagament amb la qual es trobis més còmode: Targeta de crèdit, Paypal, mitjançant transferència bancària, o si és client habitual podrà indicar un número de compte bancari on li efectuaríem un Giro.

     Targetes de crèdit

Utilitzem la plataforma de pagament d'una entitat financera independent, la qual cosa ens dóna totes les garanties de seguretat possibles.

Pot pagar amb targetes Visa i Mastercard.

Com comprador haurà de facilitar el titular de la targeta, número de targeta, la data de caducitat, i el codi de validació (que són els 3 últims dígits de la relació numèrica que apareix en el revers de la targeta).

Aquestes dades seran gestionats directament per la seva entitat bancària, que serà l'encarregada de realitzar de forma segura el cobrament de la seva compra.

Després de ser efectuat el pagament, servitrapo.com rebrà la notificació de la comanda i gestionarà el seu enviament al més aviat possible.

     paypal

A través del seu compte paypal pots fer el pagament indicant el seu usuari i contrasenya. El pagament mitjançant paypal resta subjecte a les condicions particulars del compte del comprador.


          Transferència bancària (només enviaments a Espanya)

El comprador podrà realitzar el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte del Banc Santander

compte:


0049-4503-16-2610003751

IBAN / BIC:


ES89 0049 4503 1626 1000 3751

i enviar el comprovant de pagament a perquè la comanda sigui enviat.

Els costos de la transferència dependran de les condicions particulars del comprador amb el seu banc.

           Girs.

És una pràctica habitual entre empreses, el client ens facilita el seu número de compte, en la qual farem el càrrec. (gir- domiciliació bancària)

El primer enviament, s'efectuarà una transferència, en les comandes successius el client ens facilités tota la informació, per poder efectuar el càrrec mitjançant gir (domiciliació Bacaria).

Per a més informació us convidem a que contactis amb nosaltres per correu electrònic: o per telèfon al +0034 93 384 10 79

 

4.10 Terminis de lliurament.

En el cas d'enviar la comanda a través de les nostres agències, els terminis de lliurament que pot esperar de la recepció del correu electrònic de confirmació de la comanda són:

     Espanya i Balears: 48-72 hores.
     Canàries i Portugal: 6-7 dies
     Comandes internacionals: de 10 a 15 dies depenent de la zona geogràfica.

Tots els terminis de lliurament estan expressats en dies hàbils / laborables.

En cas de no disposar de la mercaderia al moment de la sol·licitud, ens posaríem en contacte amb vostè per informar del retard en el lliurament de la comanda.

 

4.11 Desistiment

El dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin al subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

La comanda es pot anul·lar sempre i quan l'estat de la comanda sigui "Preparació en Curs"

Si la comanda ha estat "Enviat", ja no es pot anul·lar i cal procedir per la via de la Devolució.

Als 14 dies de la recepció de la comanda no s'admetran canvis ni devolucions ni reclamacions.

La mercaderia retornada ha d'incloure l'embalatge i estar en la mateixa condició que quan va ser rebut. Mercaderia usada no pot ser retornada.

Les despeses de devolució són a càrrec del comprador.

Només en cas que el producte rebut estigui en males condicions o bé no coincideixi amb el producte sol·licitat, les despeses de devolució aniran a càrrec de servitrapo.com.

El reintegrament del cost de la comanda es realitzarà a la mateixa targeta utilitzada per al pagament, paypal, o compte bancari, en un termini de 10 dies des de la recepció de la devolució.


4.12. reclamacions

Les reclamacions s'enviaran per mail a Per tramitar ens ha de remetre, el nombre de comanda, adreça i telèfon, el prefix així com una breu descripció del dany sofert del producte i les condicions en què estava la caixa del mateix.Please help Google Translate improve quality for your language here.Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webtest