Qui som - Drap de neteja
  + 34 93 384 10 79
Rubbermaid
Protecció i Seg.
Absorbents
Multiús
Servitrapo ofereix una solució ideal per netejar i polir per a qualsevol tipus de
superfície.
Tovalloletes abrasives resistent als dissolvents.
La capacitat d'absorció és molt alta i no desprenen pelusses.
És un excel·lent substitut dels draps de neteja de cotó, generant menys
residus a causa del seu micro-pes.
Molt indicat per a neteja de vidres per la seva gran absorció.
Pot ser utilitzat en fabriques, tallers mecànics i de planxa (no ratllen la
xapa), així com aplicacions d'ús domèstic per a la neteja de vidre, metalls,
plàstics, fusta, ceràmica, mans brutes, etc ...
Absorbeix tot tipus de líquids, com oli, aigua i emulsions.
Paràmetres del producte
Dimensions: 40 cm Ample x 380 m Llarg 
Pes: 5.3 kgQui som

Subministraments Industrials Servitrapo és una empresa de recent creació, encara que amb la solidesa d'una experiència en el sector del subministrament industrial de més de 45 anys, per l'equip de persones que la formen.

Un equip de professionals amb un sol objectiu solucionar les necessitats del client. D'aquí les nostres premisses:

"PREU QUALITAT I SERVEI"

El nostre objectiu ...

Ser l'empresa líder en el sector a nivell nacional i internacional, reconeguda pel servei als seus clients, per la immillorable relació qualitat-preu dels seus productes, i per la seva aposta en l'ocupació de les tecnologies de la informació.
El nostre servei ...

Som una empresa de professionals del subministrament industrial. Ens dediquem a la distribució de productes de neteja, equipament, col·lectivitats, hotels ... amb una àmplia gamma d'articles, tractant sempre de comprar els productes en les millors condicions possibles per poder oferir la més alta relació qualitat-preu als nostres clients: empreses, professionals, instal·ladors, ferreteries, ajuntaments ....

Realitzem la nostra activitat per tal de millorar dia a dia el nostre servei, com un equip humà especialitzat per donar resposta a les necessitats dels nostres clients i solucionar els seus problemes.

Gràcies al tracte directe i humà amb els nostres clients, aconseguim que sigui una mica diari i quotidià, oferim una atenció al client personalitzada, i intentem aconsellar per la millor elecció dels productes.

La nostra Meta ...

Solucionar les necessitats dels nostres clients aportant-los la major experiència possible, com una filosofia d'actuació pionera, ampliant el nostre mercat, impulsant el creixement i refermar com a valor de futur.
Els nostres Valors ...

Competitivitat: Mantenir una relació qualitat-preu excepcional, gràcies a la nostra àmplia gamma de productes, seleccionats de forma específica per a l'ús professional.

Servei al Client: Oferim resposta eficaç i professional, aportant tota la nostra experiència, assessorament i suport tècnic necessaris per resoldre els seus dubtes o necessitats.

Innovació: Implantem nous mitjans tecnològics avançats i apliquem les noves tecnologies per facilitar la gestió comercial amb els nostres clients i proveïdors.

Compromís amb el Medi ambient: Estem compromesos amb el Medi ambient. Assessorem i reciclem els productes i materials que requereixen un tractament especial.

Eficàcia: Som eficaços pel que fa al servei, solucionem de forma ràpida i eficient els dubtes i preguntes que ens plantegen els nostres clients.

Professionalitat:
Som un equip de professionals qualificats tècnicament. Estem preparats pels principals fabricants per poder donar resposta a qualsevol sol·licitud que ens plantegin els nostres clients.

Satisfacció del Client:
Mantenim el nostre compromís amb l'excel·lència, per aconseguir que els nostres clients obtinguin el que esperen dels nostres productes i del servei que prestem. Oferim la millor garantia del sector per assegurar la seva satisfacció en qualsevol circumstància.

Interès per la persona: Vetllem pel respecte i el benestar de les persones, per això cuidem les relacions humanes i mantenim un tracte humà acurat interna i externament. Cuidem la estabilitat de l'equip i l'atenció als problemes de les persones.

Comunicació:
Mantenim la compenetració de l'equip mitjançant la comunicació i transparència de la informació, compartint a tots els nivells.

Versatilitat: Som capaços d'adaptar-nos a diferents funcions, situacions i als canvis que puguin sorgir davant qualsevol repte per poder donar als nostres clients el millor servei.

Esperit de Superació:
Tenim el compromís de millorar i superar-nos dia a dia per fer cada vegada millor el nostre treball en benefici dels nostres clients.